Sommer og skolefri


Variert program
Småskolen og mellomtrinnet hadde øvet inn flere fellesnumre både hver for seg og klassevis, på både spansk og norsk slik seg hør og bør. Innimellom gjorde et knippe ungdomsskoleelever suksess med vakker solosang. Elevene viste imponerende språkferdigheter under gjennomføringen av de spanske innslagene! Særlig festlig var dans- og sanginnslaget «Bugui Bugui» som første- og andretrinn utførte med en stor porsjon sjarme og innlevelse.


Over :1. og 2. trinn danset seg inn i alles hjerter. Det gjorde også ungdommene som bidro med solonumre plukket fra tidligere forestillinger dette året. 


Årets Rookie
Skolen er så heldige å bli sponset av Rotary med en ærefull pris til den eleven som har klart å forbedre sine karakterer mest igjennom året. Årets Rookie ble Leah i 8. trinn, som mottok både diplom, en lunsjinvitasjon og en pengegave for sin flotte innsats.

Beathe og Stefan gledet seg over å kunne overrekke den gjeve utmerkelsen “Årets Rookie” til Leah i 8. trinn

Sommerhits
Splitter pine var hovedsangen til 5. og 6. trinn, og understøttet av skolens husband ble rommet fylt med energi og feststemning. Som avslutning ble alle elevene samlet på scenen til fellessang av sommerhiten «Sommartider» og Skolesangen, selvfølgelig!


Takk for i år
Videregåendeelevene, som ikke skulle ha egen avslutning torsdag, fikk benytte anledningen til å overrekke blomster til kontaktlæreren sin, Sigurd. I tiendetrinn var det omvendt. Der var det lærer Idun som fremførte et stemningsfullt dikt til klassen sin som nå er ferdige med grunnskolen og sendes ut i valgenes verden.  (Bilde til venstre og under)


Idun takket vakkert av sine elever og ønsket dem et varmt lykke til videre i livet


Faubua holdt åpent og delte ut gratis is til alle elevene. Så var det tid for å ta farvel.

Takk for i år, alle sammen!

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud

Norskeskolen