Sirkusbarna

Et ekte minisirkus, skapt av elevene på andretrinn ble fremført i skolens kultursal i dag. Publikum fra førstetrinn fikk kjøpe billetter og popkorn med lekepenger, før moroa startet.

Triks og tryll - det er spennende å se om vi greier å se hvordan de får det til.. Her svever det et sugerør, frem og tilbake, uten at tryllekunstneren holder i det!

Tull og tøys er gøy!

Akrobater, linedansere, en sjonglør, en halv-tam løve og noen supre tryllekunstnere deltok i forestillingen. En stakkars sjonglør ble forstyrret av den tullete klovnen Linda (læreren), og løven jaget løvetemmeren sin ut, men ellers gikk det ganske fint.

Førstetrinn heiet og lo. Det var kanskje mest lek og ikke så veldig halsbrekkende eller spektakulært program, men det var virkelig en fantastisk forestilling likevel. Å se så mye tull og tøys er jo utrolig gøy!

Et ordentlig sirkus må ha en fristende reklameplakat, med priser og informasjon.
Plutselig flakset det en papegøye rundt i rommet

-Vi lærer mye av å jobbe med sånt, sier Linda. Vi har regi, samarbeid, og muntlig norsk. Det å skulle planlegge og gjennomføre en forestilling sammen, krever mye i seg selv. Også får vi jo både oppmerksomhet og applaus!

Det er gøy å ha en lærer som er med på abligøyene. Denne klovnen her var skikkelig tullete, og ødela for sjongløren!
Norskeskolen