Sommerhilsen fra rektor 2022

Nok en gang kommer sommeren brått på og både personale og elever begynner sakte men sikkert å innse at skoleåret 2021/2022 er over for oss her i Málaga. Og dette skoleåret har vært like variert og spennende som det pleide å være før pandemien og det har vært godt å kunne samles til feiringer og tilstelninger, uten alle restriksjonene. Og ikke minst har vi kunnet klemme litt igjen!

Men nå er det altså slutt for denne gang.

Skoleavslutningen på vår skole er litt annerledes enn det mange av dere er vant med fra skoler i Norge. Der vet de at ser de aller fleste igjen til høsten. Her opplever mange at klassekameratene og vennene flytter tilbake til Norge. Noen er veldig flinke til å holde kontakten, men noen ser man kanskje aldri igjen. 

Det er litt trist, men sånn er det her på vår lille skole. Noen kommer og noen går. Vi har fått venner for livet og vi får nye venner hvert år. Barn og voksne fra hele Norges langstrakte land og andre deler av verden, med ulik bakgrunn og ulike livserfaringer, blander seg sammen til en fargerik, inkluderende og levende gjeng.  Konsekvensen av dette er at DNS og alle de voksne og alle elevene blir veldig gode til å bry seg om og ta vare på hverandre. Det er noe som kjennetegner vår skole og noe vi er veldig stolte av og glade for. 

DNSMálaga er noe mer enn bare skole og her går skole og hverdagsliv  hånd i hånd. Derfor er det med blandede følelser vi avslutter skoleåret. DNSMálaga er selve kimen i vårt lille samfunn. Alt vi opplever sammen både i og utenfor skolebygget, gjør oss nesten til en liten familie. Både på godt og på vondt, og dette skaper samhold og tette, nærmest uløselige bånd med mennesker vi kanskje ellers aldri ville møtt. Så det er ikke bare trist. Alle disse møtene, erfaringene og opplevelsene vil bære med oss langt inn i fremtiden, uansett hvor vi drar eller hva vi gjør. Det er godt å tenke på.

Det er mange som skal takkes for at dette skoleåret har vært så fint. De ansatte på skolen – som er så tilstedeværende og dedikerte, FAU som alltid stiller opp for både elever og familiene våre, foreldre som for Bjørn Arve Bønå og Ninni Handal som frivillig, på eget initiativ og uten å få en krone, har stilt opp for elevene hver onsdag med skikkelig proft dansetilbud og fotballtilbud til elevene våre. Vi er så takknemlige! Og elevene har elsket det. Tusen takk!

Elevene våre fortjener også en stor takk! Takk for at dere har bidratt i arbeidet med å skape  et trygt og godt skolemiljø, takk for at dere har tatt vare på medelever, takk for at dere har tatt ansvar for skolebygget og takk for all latter og glede dere har gitt oss voksne på skolen!

Til vi sees igjen- Riktig god sommerklem til dere alle fra rektor Trude!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Norskeskolen