Olé Olé – på DNS så er det karneval!

I dag på selveste Valentinerdagen har vi arrangert vårt årlige DNS karneval. Og jeg må bare si at jeg synes det blir morsommere og hyggeligere for hvert år.

Det jeg som rektor synes er det aller fineste med både dette arrangementet, og forøvrig også det populære Halloweenarrangementet, er hvordan elever og lærere har forankret dette i skolens arbeid med inkludering og arbeidet med læringsmiljøet.
Alle lærerne tilrettelegger for at dette arrangementet skal inkludere alle gjennom å, sammen med elevene, lage et klassetema som alle er med på. Det er selvsagt ikke slik at man må kle seg ut om man ikke vil, men dersom man ønsker å kle seg ut, så samarbeider alle om et bestemt, felles tema. Dette fører til at alle som vil får være med. Ingen lager mindre grupper der bare noen får være med eller invitert, men det blir et klasseprosjekt og et samarbeid som inkluderer alle og dermed bygger en VI – følelse. 

Det deles også ut pris til den klassen som er mest kreativ og har det mest gjennomførte og helhetlige temaet. Dette er en prestisjefylt pris, må vite, og den henger etterhvert ganske høyt! Konkurransen blir nemlig hardere og hardere for hvert år. Vi i ledelsen må derfor også legge inn et par høyere gir hvert år. Ikke at vi klarer å måle oss med elever og lærerne her på DNS, men gøy er det likevel!

Elevene er altså så flotte og kostymene og temaene er imponerende kreative. I år hadde vi TV- kveld med The Voice, 80-tallsparty, superhelter og ulike litterære figurer i alle sjangre. For å nevne noen. Antar at det er en del foresatte som har lagt ned en del tid og ressurser i disse fantastiske kostymene også, så derfor tenker vi at vi neste år bør endre litt på dette arrangementet. For, med den kvaliteten og innsatsen som så mange kreative sjeler legger ned i dette, mener jeg bestemt at dette må vises frem til flere enn bare oss som er på skolen hver dag. 

Så – neste år kan alle foresatte, besteforeldre, søsken,  tanter og onkler osv., glede seg til Solkystens kuleste Karnevalsfest her på DNSMálaga!

HIlsen Trude

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Norskeskolen