Reiselivsmessen Fornebu 2019

Den 11. – 13. januar deltok Den Norske Skolen, Malaga på Reiselivsmessen på Telenor Arena. Der møtte vi mange familier som tenker på å ta et år med familien under den spanske sola. Vår oppgave på messa var å vise frem skolen vår og fortelle hvorfor det er lurt å velge vårt område og vår skole. Flere familier hadde hørt om skolen gjennom venner, eller lest om oss på nettsiden vår, og møtte opp på messa kun for å møte oss for en skoleprat. Andre familier stoppet også opp og stilte spørsmål, ble med på Kahootkonkurransene og prøvde ut noen læringsspill på standens iPader.

Særlig lørdag var en bra dag på standen, men mange interesserte barnefamilier innom. Her er det Linda Sakseide, en dyktig pedagog fra skolen vår, som gjennom Kahooten poengterer viktige fortrinn man får som elev ved Den Norske Skolen, Malaga.

De besøkende på standen hadde mange spørsmål. Spesielt er det mange som lurer på hvordan familiene hos oss “fikk til å reise”. Det var spørsmål om jobbmuligheter, hva familiene som bor i Spania gjør, hvordan mulighetene for bolig er og hva en skoleplass koster. Flere innrømmet at de lekte med tanken på å oppleve et år med familien i Spania, eller et annet varmt land.

Hovedbilde: Ylva Cicilie Kaasin Simarud har vært elev ved Den Norske Skolen, Malaga fra 5. – 10. trinn. Hun kjørte konkurranser, delte ut brosjyrer og snakket med ungdommene som kom innom standen.

Pedagog Linda Sakseide og Markedsansvarlig Nina Simarud hadde mange gode samtaler med interesserte familier på messa i Oslo.

Vet du hvorfor du bør velge Den Norske Skolen, Malaga?

Vi har tusen grunner, så det blir vanskelig å fortelle deg alt. Men vår beste attest er at vi gjennom vårt gode navn og rykte stadig får nye familier som har hørt andre snakke varmt om skolen. Familier som kommer ned for et år, blir her gjerne to og tre år, eller reiser hjem for så å komme tilbake. Vi har det varmeste klimaet på fastlandsspania, og ligger lett tilgjengelig til flyplass med daglige avganger til de største norske byene, noe som gjør det enkelt for familiemedlemmer som må pendle. Det er kort vei til de store kulturbyene, Granada, Cordoba, Sevilla og Malaga.

Men mest av alt vil vi gjerne fortelle hvorfor dere må velge denne SKOLEN:

 • Det er like enkelt å bytte til skolen vår som å bytte skole innad i Norge
 • Vi har små klasser og høy voksentetthet, så alle blir sett og får tett og god oppfølging
 • Vi er en “leksebevisst” skole, og gjør det meste av skolearbeidet i skoletiden. (færre lekser)
 • Vi tilbyr undervisning tilpasset den enkelte elevs nivå
 • Vi bruker iPad som læringsstøttende verktøy, og tilbyr interaktive læringsmetoder og variert undervisning
 • Undersøkelser viser at alle oppnår god vekst faglig og sosialt
 • Vi har fokus på trivsel og læringsmiljø, og jobber aktivt for at alle skal føle seg trygge og inkluderte
 • Vi tilbyr tverrfaglige prosjekter og læringsaktiviteter som fremmer bedre dybdelæring
 • Vi har kantine med servering av en varmrett, brødmat og salat – hver dag.
 • Alle elever fra 5. trinn og oppover har timeplanfestet fysisk aktivitet hver dag
 • Vi bruker naturen og klimaet, og er mye ute
 • Vi har eskusjoner til kulturbyene, skifjell og strandliv
 • Vi har tre timer obligatorisk, tilpasset spanskopplæring i uka til alle elever
 • Vi hjelper elevene våre igang med sportsaktiviteter i nærmiljøet
 • De beste lærerne jobber her, for stor søkertilgang sikrer skolen de beste som er å finne
 • og.. og.. og..

Denne lista kan vi gjøre milelang, eller du kan kontakte oss med dine spørsmål, så svarer vi på det DU lurer på isteden. Vi tenker det er best, så går du ikke glipp av hvorfor nettopp dette er skolen for DEG.

Hilsen Nina, Linda og Ylva

NB: Sikre deg skoleplass nå, ved å søke innen 1. februar.

Kahoot

For å skape engasjement og oppmerksomhet blant fargerike reisestands må man by på litt aktivitet. Derfor, og fordi  slik at familiene skulle få med seg noen gode argumenter for å gå på skole hos oss, arrangerte vi kahoot (quiz) om skolen. Premiene var skoleskjorter, sjokolade, olje og kaker fra Spania, og etterhvert noen norske godteposer til barna som vant. Har du lyst til å teste ut skolekahooten? Den finner du HER!