Reiselivsmessa

Det var spennende å snakke med folk og vi spurte mange om de hadde kjenskap til at det er en norsk skole i Malagaregionen. Det viste seg at folk var mer kjent med skolene i Alicanteområdet. Dette må vi prøve å gjøre noe med, sier Stefan.

Enkelt, trygt og spennende
-Vi må også få formidlet at det ikke er noe skummelt å flytte med skolebarn ned til oss. Skolemessig blir det akkurat det samme som å flytte fra en skole til en annen innenfor Norges grenser, for vi følger den samme fagplanen og bruker de samme læreverkene. Man mister ingenting, men får endel ekstra. Samtidig er det lettere å bli en del av et spennende og annerledes spanskt eller et internasjonalt miljø her i vår region, siden det ikke har dannet seg et eget “mininorge” her. Det er en smeltedigel av nasjonaliteter og spanjolene er gjestfrie og imøtekommende.

-Vi er også opptatt av å få fortalt litt om oss selv til alle de norske familiene som eier hus og bor nedover kysten her. Flere nordiske familier benytter seg av internasjonale skoler. Noen vet ikke om oss, eller at vi tilbyr skoleplasser til under halve prisen av hva de britiske og internasjonale skolene koster.

-Reiselivsmessa hadde 40 000 besøkende, og til tross for vår plassering i en litt fredelig del av lokalet, kom vi hjem til Malaga med hele syv potensielle nye søkere. -Vi skal se om vi ikke også skal delta på noen reisemesser i andre norske byer, og vi vil gjerne tilbake til Fornebu neste år også. Da skal vi markedsføre oss litt bedre på forhånd, og ta med litt reiselivsinfo om området Andalucia og Costa del Sol, avslutter Stefan.

Tekst ved Nina C. Kaasin Simarud
(Bilde, privat.)