Juleforestilling 2020

Årets juleforestilling ble både stemningsfull og vakker. Elevene leverte fantastiske prestasjoner foran kameraet, som skolen fikk dele videre via facebook livestream i går kveld. Hjertene og kommentarene haglet inn under sendingen, fra blant andre besteforeldre, tanter og tidligere lærere og elever i Norge, stolte foreldre og venners venner. Vi har så utrolig mange flinke, musikalske elever på skolen vår!

Under selve sendingen var det over “650 publikummere i salen”, på det meste 101 seere inne samtidig. Nå morgenen etter har forestillingen nådd 1500 personer tilknyttet skolen vår. Det er fantastiske tall, som vi kan se på som applaus for innsatsen elever og lærere har lagt i prosessen med å stable denne forestillingen på beina. I tillegg til all den gode julefølelsen vi alle også fikk i premie.

Her kan dere se forestillingen igjen og igjen, julen igjennom:

En spesiell takk til prosjektleder Hilde Rasmussen for hennes enorme innsats under forberedelsene og Gregorio Gavito som leverte egenproduserte arrangementer av musikken elevene synger til i flere numre. Trond Høiklev og Mahnus Køhn har også medvirket musikalsk. Film og redigering ved Nina C. Kaasin Simarud.