Juleavslutning 2015

Rektor Bjarte Buen ønsket pent hjertelig velkommen og introduserte 8. trinns konferansierer Amanda og Emil.

Etter forestillingen var Rektor så imponert og stolt at han dro igang en spontan takketale til alle elevene og alle som har vært med å sette istand forestillingen, som helt mangler sidestykke.


Den første sangen «Tenn lys» ble vakkert illustrert med tegnspråk, som elevene har lært av lærer Hilde Rasmussen. Under fremføringen av Tenn Lys, Det lyser i stille grender, Vi tenner våre lykter og Feliz Navidad var alle elevene fra 1. til 7. trinn med på scenen.Linda Sakseides barnekor med elevene fra 1. – 3. trinn sjarmerte stort med mange stødige solonummer. Solistene Steinar, Mathias Noa og Linnea sang vemodig vakkert under En stjerne skinner i natt.

Marys Boychild, er på engelsk og har en litt innviklet tekst. Men Liam, Sebastian, Nora og Hilma hadde øvd veldig godt, så dette nummeret satt som et skudd!

Spanske julesanger er det viktig å ha med. Begge sangene «La Mari-morena» og «Los peces en el rio» er velkjente, kjære julesanger for spanjolene. Her er det også mye tekst, men solistene (Tale, Frida,Olivia, Hiba og Anisa) sang tydelig og med flott uttale.


4. trinn fremførte skuespillet om «Den lille bygda som glemte at det var jul». Eventyret handler om ei lita bygd der alle var så glemske at de glemmer å ta på sko, så de går barbeinte og fryser. De er så glemske at de glemmer å spise, så alle blir syke. En gang glemte de til og med at det var jul! Ispedd et par flotte julesanger ble denne forestillingen veldig stemningsfull og fin.

Tale sang den vakre, men ikke så veldig kjente, julesangen «I en natt». Frida kom med på siste verset, og sammen avsluttet de sangen med en nydelig duett. Et stort høydepunkt under forestillingen.


8. Trinn overrasket stort med morsomme dasemoves og humor. De fikk hele salen med på dansen!


Ungdomsskolen var også med da avslutningssangen nesten løftet taket i kultursalen.

Feliz Navidad

Feliz Navidad

Feliz Navidad

Prospero Año y felicidad.

Etter forestillingen stilte foreldrenes arbeidsutvalg (fau) og tiendeklasseforeldrene opp med salg av nissegrøt, kaker, gløgg og lodd før det ble gang rundt juletreet og nissebesøk.


Den Norske Skolen, Malaga ønsker alle nye og gamle elever, ansatte, foreldre og venner en riktig god jul og et riktig godt nytt år! I morgen starter JULEFERIEN!

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud

Norskeskolen