JUL JUL JUL

Julen kommer! – Eller ved Den Norske skolen, Malaga, har den vel allerede på en måte kommet. Den siste uka har det blitt mye øving og sang på skolen vår, og småskolen har holdt morgenstund med lystenning, underholdning og egenskrevne juledikt. I dag har i tillegg alle elever til og med fjerdetrinn deltatt på den årlige, internasjonale juleforestillingen i Benalmadena. Det er tid for JUL JUL JULeinspurt!

På låven sitter nissen

Oppdragene står i kø

Elevgruppa på 1. og 2. trinn startet med morgensamling på fredag. Med stemningsfylt lystenning, vakker sang og hvert sitt egenskrevne, nydelige juledikt, som de leste opp og delte med publikum over storskjerm. Publikummet var foreldre, familie, venner og medelever. Sangtekstene satt som et skudd og ble fremført med en solid dose “trøkk”.

Som avslutning på morgensamlingen, ble det holdt “Julequiz” på Kahoot. – Akkurat slik som de store gjør.

Etter dette er det fremdeles mye å forberede foran den store juleavslutningen skolen skal ha i neste uke, og straks (allerede på tirsdag) er det Luciafeiring!

Internasjonalt fellesskap

Hvert år deltar skolens elever på en internasjonal julefestival nede i sentrum. Enda flere julesanger (var det fem?) ble tryllet fram av de samme, flinke elevene der i formiddag. Også denne gangen, for en fullstappa “Plaza de la Mesquita”, imponerte de stort.

Plaza de la Mesquita

Denne flotte gjengen representerte Norge og skolen på messeplassen i dag. Er det noe rart om vi er litt stolte?