Hjelp Harald Hjem

Et prøvekonsept for “Senkveld”

Harald Rønneberg har vært innom skolen vår i dag! Han og TV2 lager blest rundt sesongåpningen av Senkveld gjennom et nytt prosjekt de kaller “Hjelp Harald Hjem”. I går kveld ble Harald “dumpet” i Marokko med to energibarer og et “Lykke til”. Titusenvis av seere av TV2s Live Stream hjelper, tipser, skysser og hjelper Harald med mat, overnatting og reisebilletter.

Vi på Den Norske Skolen, Malaga kastet oss med og tilbød lunsj og togbillett til Madrid. Heldige oss:  Harald takket JA! En knapp time seinere sto elevene ved “Den Norske Skolen, Malaga” klare med velkomst, heiarop, skolesang og lunsj.

Kunst- og håndverk vikar

Opprinnelig tenkte vi kronerulling til billetten, men siden Harald ikke kunne motta kontanter og billetten måtte bestilles digitalt, tok skolen ansvar og kjøpte like godt billetten for han. Til gjengjeld måtte Harald jobbe litt for pengene, og fikk i oppdrag å undervise 8. trinn i kroki/croquis tegning, noe han tok på strak arm.

Både skolesangen og en liten bit av undervisningen ligger ute på http://live.tv2.no/hjelpharaldhjem. Nå håper vi å få være med i sesongpremieren av Senkveld fredag kl. 22:15.

Vi takker for besøket! Dette var veldig morro, spesielt for elevene våre. Harald var en super gjest og tok seg tid til masse selfies og autografer med elever og ivrige voksne.

Tekst og bilder ved

Nina C. Kaasin Simarud