Gym med praksisstudenter


Salsa med Jenni og Kenneth. 

– Vi kom hit for å praktisere gym, men har også fått være med som observatører og lærere i andre fag, forteller studentene, som så langt er veldig fornøyd med måten de har blitt mottatt på og blitt inkludert på i praksisperioden sin. Maren har fått undervise litt i naturfag, og Sandra er på vei inn for å delta i dagens Mat og helse økt for niendetrinnselevene. – Både elever og lærere er helt topp her, skryter Sandra. Vi har fått utført alt vi skulle og mye mer enn det.Danseglede og inspirasjon. Studentene har ikke bare lært noe i praksisperioden sin, de har også tilført noe.

Dans og Turn på timeplanen
Den første dagen vi var her kikket vi på lærerplanene og hva skolen allerede hadde undervist i i år. Så fikk vi fritt velge temaer og legge opp undervisningen slik vi selv ville, forteller Jenny. Valget falt på dans og turn. En god blanding av Salsa, Jenka og Polka er vel plassert i leggene og hoftene til skolens elever på alle trinn. Nå står det to uker med turn på programmet. Studentene har tidligere gjennomgått sikrings- og trampettkurs, og startet denne uka opp turnleksjonene med elevene.

Observasjon og oppfølging
Undervisningsøktene blir nøye observert av skolens gymlærere, Frode Langevold og Tore Ustad, som kommer med konkrete tilbakemeldinger de kan ta med seg videre i egenutviklingen.Tore kan formidle at han er veldig fornøyd med studentenes innsats og evner.

Morgenmøte. Praksiskoordinator Gunnar Tangen fra Høgskulen i Hedmark, har også tatt turen til Malaga for å forsikre seg om at studentene gjør en god jobb og for å styrke samarbeidet mellom Den Norske Skolen, Malaga og Høgskulen. 


Det var åtte studenter fra Elverum som ønsket å ta praksisen ved Den Norske Skolen, Malaga. Disse fire, fra venstre: Jenni Iversen, Kenneth Wilskog, Maren Andersen og Sandra Lorette Bratli ble de heldige som fikk reise denne gangen. Studentene måtte selv ordne reisen og oppholdet, men mener det ikke ble så dyrt. På fritiden har de trent, klatret og lekt turister De har besøkt noen turistattraksjoner og Kenneth har syklet masse og sett mye av Andalucia fra sykkelen. (Foto privat)

– Jeg vil anbefale på det sterkeste å ta en tur hit, reklamerer Kenneth uoppfordret. – Dra til Benalmádena, enten på ferie, for å jobbe eller som familie. Det er kjempefint og et veldig, veldig bra sted, avslutter han.

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud