Gratulerer med dagen

At vi får stemme i og rope hurra i samlet kor og feire sammen med alle familiene tilknyttet skolen i dag, utløser en grensesprengende og inderlig følelse av frihet. Vi har oppløst kohortene, og invitert foreldrene til fest på skolen, og gleden over dette kan ikke sammenlignes med noe vi tidligere har opplevd i fredstid. Siden åpningen for å feire sammen kom så tett opptil 17. mai, har vi forberedt litt digital feiring i tillegg til alt som skal skje analogt på skolen i dag.

17. mai potpurri

Festkledde 1. – 4. klassinger i 17. maikor er noe av det vakreste som fins. Denne videoen har vi publisert til dere: kjære bestemor og bestefar, mormor og morfar, farmor og farfar, tante, grandtante og filletante onkel, bror, abuelo y abuela, fetter, kusine, venn og venninne i Norge. Gratulerer med dagen. Til neste år håper og tror vi at vi kan reise, sees oftere og kanskje også feire 17. mai med dere igjen!

Elevrådslederens tale

Frida Slaatsveen leder elevrådet i år, og har skrevet tale som hun fremfører hjemmefra i år, siden håndballaget hennes er satt i karantene. Men slik er jo verden for tiden, og vi henger ikke med hodet av den grunn. I hvert fall ikke Frida, som har tatt på seg kjolen og filmet en flott fremførelse til oss. Tusen takk, Frida!

Enig og tro til dovre faller

En kreativ rytmeøvelse som krever stor grad av konsentrasjon og samstemthet, fremført med basketball!

Old Town Road

Vi i 5. – 7. trinn har øvd på å spille samstemt. Dette er kanskje ikke en 17. mai sang, men det er lov å opptre med andre ting også på alle nordmenns store festdag, og denne sangen har elevene valgt selv. Arrangement: Gregorio Gavito.

Det går et festtog gjennom landet

Denne stemningsfulle, nye 17. mai sangen fremføres av 1. og 2. for hele skolen i dag. Her kan du, som ikke kan komme hit på Norges store bursdagsfest,  se et opptak av denne flotte sangen. Solister: Selma, Chantel og Nassim.

Norskeskolen