Forfatterbesøk

Forfatteren Christin Holm har vært land og strand rundt, og tilbyr skriveverksted, teater og høytlesning. I hennes historier og skuespill er det dramatikk, spenning og humor i store mengder. Forfatteren, også kjent som Tante Propell, kommer til skolen vår med et spennende og variert kulturprogram som avsluttes med skoletur til grottene i Nerja.

Elevene er allerede godt igang med forberedelsene. 7. trinn skal sette opp et humoristisk skuespill som heter  “Bomber og Bananer”. Denne ukas lekse er å lære seg alle replikkene.

7. trinn er godt igang med leseprøvene til skuespillet “Bomber og Bananer” Her er det Maryam, Amanda og Shirin som får prøve seg litt. Regien er det Christin Holm som skal stå for, men enn så lenge leder lærer Hilde Rasmussen lesingen.

De andre klassene ved skolen forbereder seg med høytlesning av boka” Ja, Ka og vi i Spania”. Denne boka handler om et søskenpar på seks og tolv år som er i Spania med mormor i vinterferien. Det blir ikke bare ferie. Handlingen er lagt til omådet hvor skolen ligger, Costa del Sol, så det er mye i boka som elevene kan kjenne seg igjen i.

Norsklærer og prosjektansvarlig Vigdis Aure Modal har laget et skriv om forfatteren, og satt opp en timeplan for prosjektet. (Se vedlegg) Les og gled dere!

Norskeskolen