Et viktig foreldremøte


Ordfører Victor Navas (til venstre) var glad for å få treffe foreldrene og ønsket alle hjertelig velkommen til Benalmadena.

Under møtet var det mange som sloss om scenetid og foreldrenes oppmerksomhet. Etter at rektor fikk ønsket velkommen og ledet foreldrene igjennom «Leksene» fra første skoledag, stod både lærere, nettansvarlige, FAU, gestorer, og selveste ordføreren i kø med budskap til skolens foreldre.

Rektor Bjarte Buen har laget et referat der han oppsummerer raskt noen av de viktigste punktene fra møtet. Referatet finner du vedlagt.

Tre ting du få med deg i dagene fremover:

Start med en idrett

Vil barnet ditt drive med idrett av noe slag? Skolen er opptatt av aktivitet og integrering. Linda Sakseide tar med seg alle dere som ønsker hjelp med innmelding førstkommende torsdag, felles avreise fra skolen kl. 15:30. Har du spørsmål rundt dette, ring henne direkte på tlf.: 0034 655 558 743


Klubb, sang og utfoldelse

Sjømannskirken er igang med å planlegge klubbhøsten og ønsker alle velkommen til familiefredag og «bli kjent kveld» førstkommende fredag. De opplyste også om kirkens jentekor, Las Campanitas, og alt det morsomme du får være med på om du blir med der. og prosjektkoret EC singers (for voksne) som skal øve til konsert nå i høst.

Les mer om klubbene HER

Opplev Andalucia! Trond Høiklev (til venstre) ønsker alle velkommen til infomøte tirsdag 15/ kl. 14:00.

– Kom og bli inspirert til turer med og uten guide i vårt fantastiske område, sier Trond, som har med masse lysbilder ideer om hvordan dere får mest mulig ut av oppholdet her nede. Han tilbyr også organiserte utflukter for både små og store grupper. Det er sevfølgelig helt uforpliktende å få med seg dette foredraget, som også gir mange tips og ideer om hva man kan gjøre på egenhånd.

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud

Norskeskolen