En fin dag på stranden

Mandag 19. september dro hele 10. klasse på stranden i Carvajal og ble der hele dagen. 

Kurt Robert Eriksen har spurt elevene sine, og fått følgende tilbakemeldinger fra stranddagen:

-Vi startet dagen med å hilse på den nye eleven i klassen vår, en superhyggelig jente vi skal passe godt på, forteller elevene.

-Når alle var på plass satte vi opp volleyball-nettene, og gjorde oss klare for å spille. Vi hadde det utrolig morsomt, og det ble en masse latter! Det er fantastisk å få muligheten til å tilbringe en hel dag på stranden, og den nye eleven så det ut som stortrivdes, forteller de.

Alltid godt å komme seg ut av klasserommet.

Elevene synes alle de ble litt bedre i volleyball etter denne dagen, ettersom de både spilte, og repeterte regler/ teknikk hele dagen. -Ingenting man lærer mer av enn å gjøre ting praktisk!

-Vi føler klassen blir mer og mer en samlet gjeng, jo mer vi kommer ut av klasserommet, forteller elevene videre. Klassen synes også det var veldig gøy å få til litt ordentlig spill i volleyball. Det var også veldig gøy å lage ord og bokstaver ved å samarbeide.

I tillegg til stransaktivitetene ble klassen utfordret til å være med, diskutere og lage spørsmål til prøven i KRLE og samfunnsfag. -Det var litt skummelt å måtte vurdere seg selv i volleyball, men veldig lærerikt!

-Vi fikk badet også. Vannet var kjølig, men det gikk fortsatt an å ta seg en svømmetur. Vi hadde en super dag! Håper det blir flere slike dager, avslutter tiendetrinnselevene.