Avslutningstur til Barcelona


Klassetur til Barcelona 15.-17. juni.

Vi var åtte forventningsfulle elever på 10. trinn og to voksne som møttes på flyplassen mandag 15.06 for å reise på avslutningstur til Barcelona. To ting stod på planen: Camp Nou (fotballstadion til Barcelona, som er også er størst i Europa) og katedralen La Sagrada Familia. Andre aktiviteter skulle tas på impulsiven.


Vi ankom Barcelona i strålende sol og reiste til leilighetshotellet Stay Together. Leiligheten svarte til forventningene; vi hadde stor plass, det var rent og pent, sentral beliggenhet, og vi fikk til og med transportabel router som vi kunne ha med rundt i byen.

Frokost i den flotte leiligheten

Første post på programmet var fotballstadion med museum. Museet var mye større enn vi hadde forventet, og vi så både fotballbanen og pokaler i lange baner… Resten av kvelden gikk vi i den store gågata Las Ramblas. Der var det et yrende folkeliv. Vi spiste også en bedre middag.

Neste dag startet med busstur (sightseeing) langs kysten og opp til La Sagrada Familia. Katedralen var storslagen og vi ble spesielt imponert over lyssettingen. Deretter ble det tur til Akvariumet nede på havna, tur ut i speedbåt og shopping. Vi avsluttet kvelden med en deilig middag på en god fiskerestaurant på havna.Vi vil takke 1881, Advokatene Cramer og Cafe Siglo for sponsing som gjorde denne fantastiske turen mulig.
Det er et minne for livet!

                        

Test og bilder ved

Idun Östgaard

Norskeskolen