Tverrfaglig prosjektarbeid

Ut på tur
Vi i 7.klasse skulle jobbe med et tverrfaglig prosjekt i to uker der vi blandet norsk, samfunnsfag og matte. Prosjektet går ut på å skrive og planlegge en tur til utlandet. Prosjektet inneholdt tre forskjellige fag. Mattedelen var og sette opp et budsjett om hvor mye vi skulle bruke få de forskjellige tingene. Samfunnsfag delen var å skrive fakta om klima og landskap. Norsk delen var selvølgelig skrivingen.

Prosjektet skulle hete ut på tur. Turen skulle vare i fem til syv dager. Vi skulle skrive om hva vi så og opplevde. Vi jobbet to til tre personer på hver gruppe og vi fikk 20 tusen kroner hver. Til sammen i hele klassen reiste vi 5 til forskjellige steder. Stedene var Roma, California, Shanghai, Dublin og Tokyo. Alle fant på mange morsomme aktiviteter. Vi måtte også skrive om hvorfor vi valgte det stedet der vi reiste.

Det var en veldig gøy og populær oppgave blant elevene på 7. trinn. Vi har nå lært hvordan man setter opp et budsjett, finne flybilletter, leie bil og hvordan man setter opp en dagsplan.
Slik løste vi oppgaven: Se vedlegg.
Laget av Astri og Amanda.
Norskeskolen