Sommeravslutning

Pyntet til sommerfest, med store smil og gyldne ansikter etter siste ukes mange utflukter, stilte store og små til en siste samling i kultursalen i kveld. Glade 10. trinnselever ble takket av og årets Rookie ble kåret, og nydelige sommer”hits” ble fremført. Nå er det straks klart for sommerferie!

Årets flotte avslutning ble ledet an av Hiba og Anniken. De startet med å introdusere de yngste, som sang spanske barnesanger, stødig og kraftfullt. De hadde også med deg et skuespill fra tidligere i år, der replikkene satt som limt, og salen ved flere anledninger brølte av latter. Siden fulgte flere sanginnslag på engelsk, norsk og spansk. Det ble også bandoppvisning av niendetrinn og mange overraskelsesmomenter.

dsc-0044


konferansieerer

Til venstre: Sjarmørkoret av 1. og 2. trinnselever, svikter aldri. Hiba og Anniken (til høyre) introduserte og ledet underholdningen støtt og sikkert. 

mitt-nabolag

«..For det stedet jeg kommer fra, passer du inn uansett hvem du er

spiller ingen rolle hvor du er fra, alle er velkommen i mitt nabolag..»

Mitt nabolag
Refrenget i sangen som ble femført av 8. trinn under årets sommerfest setter seg i hjertet. – Det er jo slik det er her! Ved den Norske Skolen, Malaga er vi en en gjeng fra alle hjørner av Norge, og fra mange forskjellige land. Daglig ser vi ikke det så godt, for vi er virkelig én gjeng. Et godt nabolag for alle. Fremførelsen ble rammet av solistfrafall, men dette tok Emil på strak hånd, og rappet seg igjennom hele teksten med backup koring fra klassen sin. Refrengene fikk de hjelp med fra mellomtrinnselevene. Med seg på scenen hadde de flagg som representerte alle nasjonalitetene som er representert ved skolen vår nå, noe som illustrerte den sterke teksten.

dansenummer-av-6.-trinn

Mest spesielt for årets avslutning var nok det utvalget i spanske sangnumre og at elevene stilte opp med skikkelig dansing. Her er et bilde fra hoveddansenummeret til 6. og 7. trinn.

kim-takker-av-tiendetrinn

Gjengen som er på vei ut av grunnskolen, ble ønsket lykke til videre av klasselærer Kim. Dere har gjort en flott innspurt, og jeg er sikker på at dere kommer til å greie dere bra på videregående, forsikret han. Så delte han ut en avskjedsgave med sinnafjes på,. -Så kan dere se på det bildet hvis dere trenger å ta dere sammen!

 

den-usynelige-benken

Morsomme påfunn
Innimellom sanginnslagene kom 7. trinn innom med små sketsjer og morsomheter. Denne elevgruppa har blitt veldig sammensveiset, tok Vigdis opp i sin farvel-tale til syvendeklasse som neste år er ungdomsskole elever.
– Dere har virkelig forbedret dere og blitt en fantastisk gjeng, skrøt hun. Så delte hun ut capser så den nye læreren skulle se forskjell på dem.

Til høyre: 7. trinn på “Den usynelige krakken”

 

 

Årets Rookie
Årets Rookie er en pris som deles ut hvert år, ved skolen vår. Prisen sponses av Rotary klubben i Marbella, og deles ut til den eleven som klarer å forbedre sine karakterer mest, mellom jul og sommerferien. Skolens tre kandidater for prisen, hadde alle veldig bra resultater. – Jeg skulle ønske jeg hadde en pris til dere alle tre, sa Stefan. Stor, fortjent applaus for resultatene, fikk de alle.

arets-rookeykandidater

Amanda fra 9. trinn, Olivia og Emil fra 8. trinn ble trukket fram som årets kandidater. Emil stakk av med seieren. Han hadde forbedret hele 11 karakterer! En stor prestasjon der altså.

Nå gjenstår det bare å ønske dere alle en god sommerferie. Det gjør vi med konferansierenes sluttreplikk:

-Se en soloppgang, spis en is, dans i regnet, les en bok og kos dere med venner og familie. Vi sees snart igjen!

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud