GOD SOMMER

Da var skoleåret 2019/2020 over. Elevene våre har tatt en velfortjent sommerferie  og nå gjenstår kun noen få løse tråder før ledelsen og administrasjonen gjør det samme. Når jeg ser tilbake på dette skoleåret som var så bratt og gikk så fort, kjenner jeg på en dyp takknemlighet og stor optimisme for det kommende skoleåret. Ja, det var tøffe tak. Ja, det var mye arbeid og mange utfordringer. Men, den lagånden som ansatte, elever og de flotte DNS – familiene har vist dette året har vært forbilledlig. Alle har stått på, jobbet sammen og bidratt til at elevene våre har blitt ivaretatt på best mulig måte. 

Nå skal vi evaluere, reflektere over alle de erfaringene vi har gjort oss. Hva har vi sett? Hva har vi lært? Hva må vi ta med oss videre og hvor har vi forbedringspotensiale? For å sitere den britiske forfatteren og filosofen Aldous Huxley; “ Erfaringer er ikke hva som hender oss, men hva vi gjør med det som hender oss”  Jeg tror vi kommer ut av dette skoleåret med  enda sterkere lagånd, mange pedagogiske og didaktiske refleksjoner og nye verdifulle perspektiver. Jeg gleder meg allerede til skoleåret 2020/2021.

Mye ble nytt og annerledes dette skoleåret, men en ting som aldri endrer seg ved DNS Málaga er kjensgjerningen av at vi hvert år må ta farvel med ansatte, elever og andre bekjentskaper vi er blitt glade i. Dette er like trist hvert år. Men hvert år får vi også nye elever, nye ansatte og nye bekjentskaper. Det får vi også neste skoleår. Vi får 6 nye ansatte og nesten 30 nye elever på laget, som vi gleder oss til å bli kjent med. Og vi har fortsatt plass til noen til.

Neste skoleår trer også de nye læreplanene i fagfornyelsen i kraft. Det blir spennende. Vi har forberedt oss i lang tid, og planer for tverrfaglige prosjekter og effektiv bruk av digitale verktøy for skoleåret 2020/2021 vil finpusses og klargjøres til skolestart. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook. I informasjonsheftet vårt, som dere finner på hjemmesiden vår, eller ved å følge denne linken: Informasjonshefte for elever og foresatte ved DNS Malaga skoleåret 2019/2020, kan dere lese om livet i og rundt den flotte skolen vår.

Avslutningsvis ønsker jeg nok en gang å takke alle familier, elever og ansatte for et tross alt veldig fint skoleår. En spesiell takk til FAU – leder Eva Elisabeth Ottersen og den flotte, engasjerte FAU gjengen, som alltid stiller opp for oss. Dere betyr så mye for skolen og elevene våre. 

 

Så, til vi sees igjen! Riktig god sommer til dere alle!

Stor sommerklem fra Trude

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.