Julefryd CD-release

Det er ikke første gangen disse jentene er i vinden. Tidligere har de sunget for selveste Kongen under Sjømannskirkens jubileum i Johanneskirken i Bergen. Med disiplin, musikkglede, utallige øvinger og samlinger har de blitt noe helt unikt. Jentene øver fast i skolens lokaler hver onsdag sammen med kantor Trond Gilberg.

Nå har jentene gitt ut egen jule CD. Til helgen reiser de til Sierra Nevada for å spille inn musikkvideo til sangen «Winter Wonderland», med akebrett, luer og skikkelig hvit julestemning.Mange solister fikk prøve seg, og alle framviste en enorm scenetrygghet og trollbandt sitt publikum. 


Trond blir roset med roser på vegne av alle familiene som har jenter med i koret. Trond tilbyr også elevene private sangtimer og pianotimer, i tillegg til koret som har utviklet seg til å bli noe helt spesielt. 

-Dette er den flotteste konserten jeg noen gang har vært på, sier en rørt mormor på vei ut av Sjømannskirken på Costa del Sol. Med seg har hun en CD som hun skal få signert av englekoret før hun reiser lykkelig hjem for å spille den. Denne  CD plata og mange av samme sort blir trolig utslitt innen advent blir jul.


Signeringen er i gang. Kanskje blir signaturene verdifulle med årene? Det er ingen overdrivelse å tro det finnes en kommende stjerne eller to blant disse korjentene.

Billett og signert CD var pakketilbudet i kveld. Det er nok for seint å sikre seg et signert eksemplar, men Las Campanitas jule CD «Julefryd» selges på kontoret på skolen, og i Sjømannskirken El Campanario.

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud

Norskeskolen