Flere ledige skoleplasser!

Fornøyde familier
Den Norske Skolen, Malaga gjennomførte nylig en liten, uhøytidlig markedsundersøkelse. Denne undersøkelsen fortalte at det foreldrene er mest fornøyd med, er den kompetente lærerstaben ved skolen.

Små klasser, kompetente lærere og et trygt skolemiljø scorer høyt, sammen med skolens satsning på teknologi og bruk av iPad i undervisningen.

Les om priser og betingelser HER
Et år i solen
Flere av de som bor her sier at de også er her på grunn av klimaet. De vil ha sol på kroppen og mer tid sammen med familien. På Costa Del Sol får de gjennomsnittlig flere soldager enn de nordligere spaniaskolene, og lever tettere til det spanske samfunnet. Det norske miljøet er oversiktlig og folk møtes til fritidsaktiviteter, kiosk og klubbkvelder for barna i sjømannskirken.

Samme læreplan som i Norge
-Det er like lett å flytte med elever til skolen vår, som det er å bytte skole innenfor Norges grenser, opplyser Assisterende Rektor, Stefan Östgård.

Skolen er privat, men mottar statsstøtte fra Norge. Derfor er foreldrebetalingen fornuftig og skolen tilbyr alt det beste fra skolenorge. Skolen satser mye på å være fremoverlent innen teknologi og nye læremetoder. Alle elevene bruker iPad som verktøy, og får undervisning i spansk språk og kultur. I tillegg serveres det sunn skolelunsj i kantina hver dag.

For mer informasjon, kontakt kontoret for en uforpliktende skoleprat. 

Undervisning utendørs
Elever synes det er deilig å være utendørs! Skolen vår benytter seg av det deilige klimaet og er mye ute med elevene. Under ser du et bilde av guttene i 5. trinn fra de var på skoletur til Malaga  i januar. Disse fem (og 115elever til) er blant de heldige som for en periode får bo og gå på skole på Costa Del Sol. Det kan dine barn også, for nå den 1. april er det igjen mulig å få Skoleplasse ved Den Norske Skolen, Malaga!


Med kompetente, fremoverlente lærere og fysisk aktivitet hever dag: Elevene har det godt i et trygt, oversiktlig og inkluderende miljø her på Den Norske Skolen, Malaga.

Kunne du tenke seg å bli en del av det vi har her? Det er enklere enn de fleste tror.

Søk her!

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud