Skoleovernatting

Et spennende høydepunkt for 5. – 6. trinnselevene våre, er den årlige overnattingen på skolen. Taco til middag, og kveldsmat med scones og rørte bær, forberedte elevene selv i Mat&Helse. Med kosedresser og kosebamser, dyner og soveposer og et herlig kaos tilbragte de hele torsdagsnatta sammen, og avspaserte på fredag.

Ved oppmøte trakk alle en hemmelig venn som de skulle være ekstra snille mot hele kvelden og natten, men det var ikke lov å røpe seg!

Hva fyller man en natt med på skolen? Kontaktlærer Camilla Skare Ulvatn og faglærer Linda Sakseide stod for regien, og arrangerte fotball, zombie-lek, dansing, spilling og film med popcorn. Det ble også en musikktime med litt øving til juleavslutningen, brettspill og puslespill. Noen forsøkte i tillegg og sove, men det ble kun få timer på lærerne.

En av guttene hadde tidligere på dagen vært uheldig under en aktivitet og foten hovnet opp utpå kvelden. Han fikk følge av Linda (om mor) til legevakten, og den viste seg å være forstuet.

Vellykket? Veldig!

Hemmelig venn ble avslørt ved frokosten, som bestod av brød og et pålegg hver elev hadde tatt med til felles bord. Under frokosten fikk alle elevene også et kompliment hver fra sin hemmelige venn, som de kunne ha med seg ut i helgen. -En slik overnatting er veldig fint for å bygge et godt klassemiljø og skape skape felles minner, forteller lærer Camilla.

«Det diggeste jeg har vært med på,» sa en gutt til sin mor på morgenkvisten, som kommenterer med ordene -Et godt skolemiljø skapes sammen med gode voksne og trygge barn. De flotte og initiativrike lærerne Linda Sakseide og Camilla Skare Ulvatn fortjener en stor takk!