Ny dag, ny feiring og forhåpentligvis nye tider

I går hadde jeg den store gleden av å få gratulere ansatte, elever, foresatte og alle de som fulgte “live-sendingen” vår, med dagen. Og for en dag! Den overgikk alle mine forventninger. Og det skal tilføyes at etter snart 3 år som rektor på DNS Málaga har jeg lagt meg til kronisk høye forventninger til det meste som skjer på skolen vår. Dagen i går var stemningsfull, høytidsstemt og nær. Det er veldig godt gjort! Jeg er riktignok lettrørt, men denne feiringen sto ikke noe tilbake for den feiringen vi har pleid å ha. Jeg har i alle fall grått like mye som vanlig. Ingen av oss kommer noen gang til å glemme feiringen av 17. mai 2020.

I dag er det nok en grunn til feire. I dag, mandag 18. mai går Málaga inn i den såkalte fase 1 av “Spanias nedtrappingsplan mot en ny normalitet”. Dette har vi ventet lenge på. Hele 9 uker har våre elever og ansatte og deres familier holdt seg hjemme og gjennomført undervisning, hatt hjemmekontor og savnet sosialt samvær. I dag fikk de ansatte på skolen så smått få lov til å jobbe på skolen for å samarbeide og forberede neste år. Det var veldig godt å se kollegaene våre igjen og kjenne på smaken av hverdagen, slik vi kjenner den. I dag får også barna våre lov til å besøke hverandre. Det ble mottatt med stor jubel her hjemme. Nesten 9 uker uten å være sammen med venner er mye, uansett om du er 9 eller 50. Nå krysser vi både fingre og tær og håper vi går nye og lettere tider i møte.

Vi vet fortsatt ikke om vi får muligheten til å avslutte skoleåret på skolen, slik vi hadde håpet. Fortsatt er er det meste usikkert og vi må fortsatt ta en dag av gangen. Men, nå kan vi vente sammen. Og kanskje feire med besøk av en venn eller to, og noen deilige kakerester. Det skal i alle fall vi gjøre!

Håper alle får en flott feiring… i dag også!

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.