Apple European Leader Summit (ELS) & BETT 2018

Hvordan kan vi ved Den Norske Skolen, Malaga utvide horisonten for elevene våre med den nyeste teknologien som hjelpemiddel?

På Apple European Leader Summit (ELS) får ledende aktører innen læringsteknologi, demonstrert bruken av Apple´s nyutviklede produkter og programvare. Lærere og andre ledere i Europa som jobber med teknisk utvikling inviteres til denne årlige eventen i London. Vi er selvfølgelig med!

-Vi på Den Norske Skolen, Malaga deltar på Apple ELS på tirsdag, og BETT 2018 onsdag og torsdag. På fredag skal vi legge plan for hvordan implementere dette best mulig på vår skole, fortalte Kim Fjelking Slaatsveen før avreise, tirsdag.

Kim leder skolens tekniske satsning sammen med rektor Trude Jahren, assisterende rektor Hilde Rasmussen og ikt-ansvarlig Petter Tryggestad, alle er med på dette som skolen anser som årets viktigste event for sin tekniske utvikling.

– Vi drar for å strekke oss etter de aller beste i Europa, fortalte Kim entusiastisk . Petter skal fokusere på hva som er interessant for ungsomsskolen, og selv skal Kim fokusere på læringsteknologi for barnetrinnene.

Vi gleder oss til å få hjem entusiastene våre, og til å få høre hva vi skal få kose oss med av ny teknologi framover!